Piano's Verhulst


Europalaan 1b 1 8970 Poperinge
057 33 41 89 Klik om te bellen

Over Piano's Verhulst

Sinds 1993 is Piano’s Verhulst een familiebedrijf waar startende tot professionele pianisten terecht kunnen voor het kopen, huren, restaureren, reviseren, herstellen en stemmen van een (vleugel)piano. 

Gedreven door pianomuziek en zijn persoonlijk engagement om piano spelen toegankelijk te maken voor iedereen, startte Bart Verhulst, pianist en pianodocent, het bedrijf Piano’s Verhulst op in Poperinge. Als geen ander wist hij welke piano’s nodig waren voor jonge, beginnende pianisten. Zo ging hij op zoek naar betaalbare piano’s en vleugelpiano’s en legde zich ook toe op het stemmen ervan.

Zijn zoon Dries keek gefascineerd toe hoe hij in een klein atelier de piano’s herstelde en restaureerde. Zijn grote interesse in techniek bracht hem zo in 2007 naar de opleiding pianotechniek in Amsterdam. Hij kreeg er les van gecertificeerde Steinway&Sons pianotechnici en volgde stage bij Andriessen in Haarlem, een gerenommeerde bedrijf voor klassieke piano’s en vleugels in Nederland. In 2010 studeerde hij er als eerste Belg af met een diploma van pianotechnicus en gecertificeerd pianostemmer op zak.

Van een kleine werkplaats met een beperkte toonzaal verhuisde het bedrijf in 2012 naar een grotere toonzaal met atelier en magazijn op het bedrijventerrein ‘Poort tot Poperinge’ aan de Europalaan. Intussen had Dries het roer van Piano’s Verhulst van zijn vader overgenomen en kon hij als geselecteerd vertegenwoordiger van Yamaha, Kawai, Roland en Casio zich ook verder toeleggen op het uitbreiden van het aanbod. Naast akoestische piano’s en vleugels behoorden ook digitale, stil-akoestische, trans-akoestische en hybride (vleugel)piano’s voortaan standaard tot het assortiment.

Vandaag wordt het bedrijf gerund door Dries Verhulst en zijn echtgenote Hanneleen De Seranno. De ruime expertise en ervaring van Dries in pianobouw en -techniek aangevuld met de grote interesse van Hanneleen in klassieke muziek en bedrevenheid in (online) communicatie, zorgen voor een brede kijk op elke vraag.

Jouw piano met zorg en toewijding helpen kiezen en onderhouden.
Daar staan we voor!

Jouw piano met zorg en toewijding helpen kiezen en onderhouden. Daar staan we voor

Foto's

Gespecialiseerde pianowinkel - West-Vlaanderen

Piano's Verhulst in het kort

Diensten

Pianostemmen
Reparaties
Restauraties
Taxaties
Verhuur van piano's en vleugels
Verkoop van nieuwe piano's
Verkoop van nieuwe vleugels
Verkoop van tweedehands piano's
Verkoop van tweedehands vleugels

Showroom aanwezig

Ja

Certificeringen

Gecertificeerd pianostemmer bij de VvPN

Team

Onze locatie

Logo Piano's Verhulst

Piano's Verhulst

Piano's Verhulst


Europalaan 1b 1 8970 Poperinge
057 33 41 89 Klik om te bellen