Piano's Van de Winkel Antwerpen


Montignystraat 25 2018 Antwerpen
03 344 34 54 Klik om te bellen

Over Piano's Van de Winkel Antwerpen

Waarom is Piano's Van de Winkel Antwerpen de beste keuze voor jou?

Onze vingers raken al meer dan 50 jaar het hart van de meest prestigieuze piano’s aan. Toegewijd aan hun specifieke bouw en klank zetten we onze kennis en ambacht in om deze bijzondere instrumenten volledig tot hun recht te laten komen. Die passie geven we door aan elke klant -virtuoos of liefhebber- die ons bedrijf binnenstapt.

Dankzij onze professionele ondersteuning, onze hooggeschoolde technici in ons atelier en onze expertise verwierven we naam en faam in de Belgische pianowereld en ver daarbuiten. Een piano kopen of huren is een kunst an sich, waar vakmanschap en een goede begeleiding aan de basis van staan.

In onze filialen te Dilbeek (aan de rand van Brussel), Itterbeek en Antwerpen nemen we u mee langs de rijke geschiedenis en eigenschappen van alle topmerken piano’s en vleugels. U vindt er ook een unieke concertzaal in een adembenemend mooie omgeving voor al uw evenementen. Waar u ook langskomt, bij Piano’s Van de Winkel krijgt u uitmuntend advies voor een leven vol muziekplezier.

Meer over Piano's Van de Winkel Antwerpen:

In het splinternieuw sublieme filiaal van Piano's Van de Winkel te Antwerpen nemen we u mee langs de rijke geschiedenis en eigenschappen van alle topmerken piano’s en vleugels. U vindt er een adembenemend mooie showroom, zonder twijfel de meest moderne pianoshowroom in België.

Op het Zuid in Antwerpen, midden in een bruisende buurt vol cultuur aan het nieuwe gerechtshof, kunt u terecht in dit nieuwe derde filiaal van Piano's Van de Winkel. Waar u ook langskomt in Antwerpen of Brussel, bij Piano’s Van de Winkel krijgt u uitmuntend advies voor een leven vol muziekplezier.

U kan bij Piano's Van de Winkel Antwerpen ondermeer een nieuwe piano, een tweedehands piano of een digitale piano huren of kopen. Zoekt u een prachtige vleugelpiano? Bij Piano's Van de Winkel Antwerpen vindt u beslist wat u al lang zocht : een nieuwe vleugelpiano of ook een tweedehands piano in topconditie met de beste service tijdens en na uw aankoop.

Onze consultants zoeken samen met u naar een plan op uw maat zoals bvb. de flexibelste én goedkoopste huurkoop formule. Piano's Van de Winkel verdeelt ondermeer volgende gerenommeerde premium merken: Grotrian-Steinweg, Wilhelm Steinberg, Yamaha & Wilhelm Grotrian.

Hebt u een voorkeur om een Steinway, Bechstein, Bösendorfer, Ibach, Pleyel, Gaveau, Schimmel, Sauter, Seiler of Kawai te huren of te kopen ? Contacteer ons! Mocht uw keuze niet voorradig zijn in ons filiaal te Antwerpen of Brussel, dan bezorgen wij u snel de piano die u al lang zocht.

Piano's Van de Winkel ligt vlak aan uitrit n° 5 a 'Het Zuid' van de ring rond Antwerpen. Heel gemakkelijk en snel als u van Mechelen, Gent, Turnhout of Hasselt naar Piano's Van de Winkel Antwerpen komt. Een toplocatie bereikbaar zonder dat u de stad in moet. Ook vanuit het centrum van Antwerpen is het erg vlot aangezien Piano's Van de Winkel vlak aan de Leien, de Singel, het nieuwe gerechtshof, de autoweg A12 en de ring rond Antwerpen ligt.

Wat kan Piano's Van de Winkel Antwerpen je bieden?

Zoekt u een prachtige vleugelpiano, rechte piano of digitale piano? Bij Piano's Van de Winkel Antwerpen vindt u beslist wat u al lang zocht : een nieuwe vleugelpiano of ook een tweedehands piano in topconditie met de beste service tijdens en na uw aankoop.

Onze consultants zoeken samen met u naar een plan op uw maat zoals bvb. de flexibelste én goedkoopste huurkoop formule. Piano's Van de Winkel verdeelt ondermeer volgende gerenommeerde premium merken: Grotrian-Steinweg, Wilhelm Steinberg, Yamaha & Wilhelm Grotrian. Piano's Van de Winkel zet als familiebedrijf de toon sedert 1968.

Wie gingen je voor?

Bij Piano's Van de Winkel Antwerpen vindt u beslist wat u al lang zocht : een nieuwe vleugelpiano of ook een tweedehands piano in topconditie met de beste service tijdens en na uw aankoop. Onze consultants zoeken samen met u naar een plan op uw maat zoals bvb. de flexibelste én goedkoopste huurkoop formule.

Video

Aan afrit n° 5a 'Het Zuid', vlak a/h Vlinderpaleis, de Singel en net aan de Leien. Gemakkelijk aan de rand van de stad

Foto's

Piano's Van de Winkel - filiaal Antwerpen

Piano's Van de Winkel Antwerpen in het kort

Diensten

Pianostemmen
Reparaties
Restauraties
Taxaties
Verhuur van piano's en vleugels
Verkoop van nieuwe piano's
Verkoop van nieuwe vleugels
Verkoop van tweedehands piano's
Verkoop van tweedehands vleugels

Showroom aanwezig

Ja

Certificeringen

Opleiding in pianobouw, Grotrian-Steinweg, Braunschweig (Duitsland) 1987.

Onze locatie

Logo Piano's Van de Winkel Antwerpen

Piano's Van de Winkel Antwerpen

Piano's Van de Winkel Antwerpen


Montignystraat 25 2018 Antwerpen
03 344 34 54 Klik om te bellen