Kint Pianos


Klapeksterstraat 1A 9000 Gent
+32498840003 Klik om te bellen

Over Kint Pianos

Waarom is Kint Pianos de beste keuze voor u?

Kint Pianos richt zich op restauratie en renovatie van piano's van hoge kwaliteit. In ons aanbod vind je vooral piano's van Duitse topmerken. We bieden uitsluitend gerestaureerde piano's aan voor verkoop en verhuur. Daarnaast bieden we ook stemmingen, transport, expertise en pianolessen aan. Zo willen wij op een veelzijdige manier, vanuit onze liefde voor het instrument, onze diensten bieden aan iedereen met een hart voor piano's.

Meer over Kint Pianos:

Het muziekplatform Kint Pianos is gevestigd in Gent. Men kan er terecht voor de aankoop van gerestaureerde piano’s, of voor de verkoop van een oud instrument. Het platform biedt ook samen met een veelzijdig team van pianotechniekers en stemmers kwalitatieve dienstverlening voor pianoliefhebbers en eigenaars aan. Kint Pianos is opgericht door twee broers met een passie voor piano’s. Na zijn opleiding pianorestauratie in Berlijn bracht Thomas zijn kennis over naar Gent, waar hij Kint Pianos opstartte met zijn broer Sam.

Wat kan Kint Pianos u bieden?

Kint Pianos onderscheidt zich door een vastberaden keuze voor instrumenten van de hoogste kwaliteit. We zoeken kritisch en met oog voor detail naar de beste producten, en garanderen daarom steeds een kwalitatieve en duurzame service. Door onze focus op en expertise van restauratie bieden wij prijs/kwaliteit een zeer interessant alternatief voor nieuwe piano's. Voor de prijs van een matige nieuwe piano, koop je bij ons een gerestaureerd instrument, in perfecte toestand, voor gemiddeld een derde van de nieuwprijs. We bieden op al onze piano's 5 jaar garantie. Transport en stemming zijn in de prijs inbegrepen. Wil je een piano huren, dan kan dat voor 45 euro per maand. Beslis je na een testperiode toch de gehuurde piano te kopen, dan wordt via onze huurkoop-formule het huurgeld van het eerste jaar integraal afgetrokken van de prijs.

Wie gingen u voor?

Onze klanten zijn steeds mensen met een hart voor piano's die op zoek gaan naar unieke instrumenten en die een duurzame aankoop willen doen. We krijgen regelmatig prachtige familiestukken binnen voor restauratie. Onze klanten weten een uitgebreide, doordachte en grondige restauratie naar waarde te schatten en stappen zo vaak mee in een prachtig en onvergetelijk verhaal. De persoonlijke aanpak voor, gedurende en na het restauratieproces wordt vaak op prijs gesteld door onze klanten.

Kint Pianos in het kort

Diensten

Pianolessen
Pianostemmen
Reparaties
Restauraties
Taxaties
Verhuur van piano's en vleugels
Verkoop van tweedehands piano's
Verkoop van tweedehands vleugels

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Logo Kint Pianos

Kint Pianos

Kint Pianos


Klapeksterstraat 1A 9000 Gent
+32498840003 Klik om te bellen